Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

24. 05. 2022. 16:55 >> 17:08
1

LIDER PZP-A

"Izdaja ne može imati podršku DF-a i PzP-a"

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević tvrdi da je SNP izdao narodnu volju građana, i "postao dio DPS mafije". 

"Odmah posle izbora u Beranama, dao sam punu podršku OO PzP u Beranama da se nova vlast u Beranama izabere od političkih struktura na koje nema uticaj DPS mafija. SNP je svojom odlukom da izdaju izbornu volju građana od 30.08.2020. postao organski dio DPS mafije", tvrdi Medojević.

On je kazao da "izdaja i politička korupcija  ne može imati podršku DF-a i PzP-a".

"Sada je postao sastavni dio Vlade Mila, Dritana, Ranka, Raška, Kentera i ostalih poslušnika globalne duboke države i ne može očekivati razumijevanje istinskih demokratskih i slobodarskih struktura iz DF. Ili mi ili on. Stara je politička pozicija DF. SNP kome je DF poklonio mandate koje nijesu imali, je glasove najtvrđih opozicionih glasača odnio i prodao Milu i DPS mafiji. Izdaja i politička korupcija ne može imati podršku PzP i DF", tvrdi Medojević.

SNP se, smatra on  "prodao i za pare DPS mafije izdao svoje osnivače, svoj politički program i principe".

Prema njegovim riječima, SNP je ušao u koaliciju sa mafijom. 

"Oteto ptokleto. SNP je nastao kao pokret otpora mafiji, a sada je ušao u koaliciju sa mafijom!!! Podrška Berancima jer su DPS i SNP danas jedna ista politička platforma, i politicko krilo mafije. Izdaja ne smije da postane poželjna i prihvatljiva opcija. Ne može se biti i sa DF i sa DPS", zaključio je Medojević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније