Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Dijana Drašković, TVCG ]

25. 04. 2022. 15:54 >> 15:56
1

JANJUŠEVIĆ

Vlada glomazna, formirana po partijskom modelu

Da je buduća vlada formirana po partijskom - već viđenom modelu smatra i politički analitičar Dragiša Janjušević.

Janjušević za TVCG ocjenjuje da će biti interesantno vidjeti kako će se u novoj, kako kaže, prilično glomaznoj Vladi, ponašati pojedini ministri.

Kaže da je sada jako nezahvalno bilo šta reći, jer se Crna Gora nalazi u, ne samo političkoj, već i velikoj ekonomskoj krizi.

“I velika je upitnost u onim segmentima kako će se ponašati ministartsva, odnosno ministri koji se prvi put susreću sa tom problematikom, kako u svom dosadašnjem radnom iskustvu, kako zbog svog obrazovnog profila koji se ne podudara sa resorima i ono što se može vidjeti je da je to jedna glomazna Vlada”, naveo je Janjušević za TVCG.

Pored toga, upitno je i kakva će i kolika moć biti DPS-a. Dževdet Pepić, građanski aktivista i istoričar kaže da je priča da ta partija neće imati uticaja - priča za naivne.

Kakvo je stvarno stanje na crnogorskoj političkoj sceni pokazaće nam i predstojeći lokalni izbori. Dobro bi bilo, kažu sagovornici TVCG da građani ovoga puta pokažu da nijesu najvijači već birači.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније