Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

TVCG

10. 10. 2024. 20:54 >> 20:54

BERANE

Konstitutivna sjednica Odbora povjerenika naredne sedmice

Nakon što je u Beranama uvedena prinudna uprava, a lokalni izbori raspisani za 8. decembar, članovi Odbora povjerenika najavili su da će konstitutivnu sjednicu održati tokom naredne sedmice. Baviće se temama koje se odnose na vitalne interese građana, poput rebalansa budžeta, poručeno je nakon sastanka iz Ministarstva javne uprave.

"Definisane su tačke prve sjednice a koje se odnose na predlog poslovnika, izbor predsjednika Odbora, definisanje broja mandata odbornika u budućem sazivu Skupštine opštine i Opštinsku izbornu komisiju. Mislim da će svi problemi koji tište građane Berana i koji čekaju da dođu na dnevni red Skupštine imati adekvatan tretman u ovom sastavu Odbora povjerenika", kazao je Dragiša Janjušević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније