Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

27. 03. 2022. 23:16 >> 23:17
3

BOGDANOVIĆ

URA nema vlast jer DPS, BS, DUA i Forca imaju većinu

Generalni sekretar DPS Crne Gore Aleksandar Bogdanović rekao je da Građanski pokret URA nije uzela vlast samostalno a neće moći da je formira ni sa Demokratama. On je rekao da DPS sa BS ima šest mandata, DUA ima šest a Forca ima pet. Kako je rekao, ova tri subjekta imaju 17 mandata i mogu da formiraju vlast.

"Ovo je pokazatelj da URA nije uspjela u svom naumu. Uzalud im sve policijske represije i zloupotrebe, DPS je svuda najjača partija i naš rejting je stabilan," rekao je Bogdanović.

Kako je poručio, uzalud su se nadali da će srušiti rejting DPS-a.

"DPS je spreman da razgovara sa većinom učesnika današnjih izbora, naši stavovi su poznati", poručio je Bogdanović. 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније