Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z.

16. 02. 2022. 18:42 >> 18:43
2

DPS CETINJE

"SDP da se objasni sa koalicionim partnerom Bečićem a ne sa nama"

Konfuzija koja vlada u redovima SDP-a povodom dešavanja na Cetinju očito je uticala da dođe do potpune dezorjentacije u redovima ovog političkog subjekta, kazali su iz cetinjskog DPS-a.

"Tako je SDP, odgovarajući na naše današnje saopštenje, polemisao sa nama iako smo mi samo citirali njihovog novog koalicionog partnera Aleksu Bečića koji je jasno rekao da na Cetinju SDP i Demokrate formiraju vlast. Prema tome, bilo bi poštenije da se objašnjavate sa partnerima i sa njima usaglašavate poruke a ne sa nama", kazali su iz Opštinskog odbora DPS Cetinje.

Iz Socijaldemokratske partije Cetinja danas su ponovili da će vlast na Cetinju činiti jedino SDP i Građani i Stara garda LSCG, a da su sve ostalo su jeftine manipulacije i cetinjska i crnogorska javnost će u to veoma brzo moći da se uvjeri.

"Što se tiče jeftinih provokacija kojim obiluje vaše saopštenje, pozivamo vas da sa tim i nastavite. Time na pravi način pokazujete da nijeste dorasli ozbiljnoj politici, već da je jeftini cinizam vaš krajnji domet. Baš zbog takvog ponašanja, 3.14% sa prošlih parlamentarnih izbora je bio i u najboljem slučaju ostaće adekvatno mjerilo vašeg rejtinga", poručuju iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније