Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ B.B. ]

16. 02. 2022. 15:17 >> 15:23
2

SDP CETINJE PORUČIO DPS-U

"Sugrađani vam bliži od podgoričkih koordinatora"

Iz Socijaldemokratske partije Cetinja ponavljaju da će vlast na Cetinju činiti jedino SDP i Građani i Stara garda LSCG, sve ostalo su jeftine manipulacije i cetinjska i crnogorska javnost će u to veoma brzo moći da se uvjeri. Pozvali su DPS da umjesto neistina i uvreda koje ovih dana upućuju svojim sugrađanima, shvate da su im Cetinjani mnogo bliži nego umišljeni podgorički koordinatori koji su pokazali da ne razumiju ni Cetinje ni osnovne političke odnose.

Kako navode u saopštenju, cetinjski DPS misli da će 100 puta ponovljena neistina i obmana postati istina, pa sada odjednom citiraju Aleksu Bečića oko navodnog sporazuma SDP i Demokrata.

Pozvali su cetinjski DPS da shvati da gubitak vlasti nije smak svijeta, i da poslije skoro 30 godina njihovog neuspješnog vladanja i svođenja Cetinja na nivo uništenog grada, došlo vrijeme da neko pokuša drugačije i mnogo odgovornije.

"Pozivamo ih da, umjesto neistina i uvreda koje ovih dana upućuju svojim sugrađanima, shvate i da smo mi na Cetinju najbliži jedni drugima. Mnogo bliži nego što su im blizu umišljeni podgorički koordinatori koji su pokazali da ne razumiju ni Cetinje ni osnovne političke odnose. Vlast SDP i Građana i Stare garde LSCG biće snažno crnogorska, otvorena i reformska, i takvu vlast možete i vi da podržite", poručili su u SDP-u.

Umjesto što čitaju i tumače saopštenja Alekse Bečića, kolege iz DPS-a, kako su kazali u saopštenju,treba da počnu da razmišljaju o dobru i interesima svih građana Cetinja.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније