Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

20. 01. 2022. 11:36 >> 11:37
5

MAROVIĆ BOJOVIĆU

"Kad govorite o izdaji zavirite prvo u svoje redove"

Potpredsjednica Građanskog pokreta URA Jovana Marović ocijenila je da je Demokratski front (DF) najmanje pozvan da govori o posvećenosti i podršci demokratizaciji i radu aktuelne Vlade budući da su, kako je kazala, tek nekoliko dana nakon 30. avgusta okrenuli leđa nosiocu svoje liste i od samog početka rušili jedinstvo koalicionih partnera i dogovorene principe.

Marović u odgovoru poslaniku DF-a Draganu Bojoviću, koji je ranije danas kazao kako nijedna Ura neće zaustaviti povratak Crne Gore sebi, navodi da je DF najviše narušio izbornu volju građana.

"Kad govorite o izbornoj volji građanki i građana, pođite od toga da ste je najviše vi iz DF-a narušili i igrali se s njom. To ste uradili najavama protesta i bojkotom rada parlamenta kada su na dnevnom redu bila važna pitanja od značaja za naš evropski put i dobrobit građanki i građana. To ste uradili kada ste, zajedno sa Demokratama, uslovili izglasavanje Tužilačkog savjeta vašim ulaskom u Vladu. Na taj način ste pokazali da su vam fotelje i vaši lični interesi važniji od građanki i građana, borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala i članstva u EU", kazala je Marović.

Zbog toga, kako je rekla, "i ne čudi što su se među prvima iz DF-a oglasili baš oni koji su uspjeli da uguraju članove svojih familija u Vladu, a većina jeste, baš kao što je pokazano i zavidno jedinstvo u rušenju same Vlade u kojoj ste sve vrijeme participirali".

"Spočitavanje da je URA planirala drugačije scenarije od same izborne pobjede iz redova onih koji su uradili sve da ovaj projekat ne uspije je u najmanju ruku licemjerno. Zato sada ne prebacujte lopticu u naše dvorište već zavirite u sopstvene redove jer ćete tamo naći odgovor na sva vaša pitanja", istakla je Marović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније