Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ I. P. ]

30. 11. 2021. 12:45   >>  12:46 12

MARTINOVIĆ U PARLAMENTU

Prodao se onaj ko podrži inicijativu za pad Vlade

Poslanik Demokrata Vladimir Martinović kazao je da, ukoliko neko od poslanika parlamentarne većine podrži inicijativu opozicije za izglasavanje nepovjerenja Vladi, to znači da je uzeo novac.

On je to rekao u Skupštini tokom proceduralnog reagovanja na izlaganje poslanika Demokratske partije socijalista Dragutina Papovića.

Martinović je naveo da razumije da je moguće da neko u Crnoj Gori misli i očekuje da će biti podržana inicijativa koju je uputila opozicija za pad Vlade.

„Želim da poručim cjelokupnoj javnosti da, ukoliko bilo koji od 41 poslanika, koji predstavlja parlamentarnu većinu, odluči da podrži inicijativu koju je uputila opozicija za pad Vlade, taj neko se prodao i radi ono što je radio Darko Pajović i Pozitivna Crna Gora“, kazao je Martinović.

Prema njegovim riječima, ko god odluči da izda izbornu volju građana, to znači da je taj neko uzeo novac.

„Da li je uzeo milion ili 21 milion, nas to apsolutno nije briga. Ko god odluči da podrži inicijativu koju je uputtila opozicija, to je ista ona korupcija oličena u liku i djelu Pajovića i Pozitivne“, rekao je Martinović.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније