Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

B.B.

05. 10. 2024. 14:10 >> 14:10

VODOVOD GLAVNOG GRADA

Voda sa izvorišta Vranjina i dalje nije za piće

Iz Vodovoda Glavnog grada obavještavaju da su posljednje analize pokazale značajno povećanje mutnoće i odsustvo rezidualnog hlora u vodi za potrošače koji se snabdijevaju sa izvorišta Vranjina, pa ta voda i dalje nije za piće.

"Obavještava se stanovništvo da vodu ne koriste ni nakon prokuvavanja, već da koriste bezbjedne alternative, tj. vodu iz kontrolisanih izvora vodosnabdijevanja (flaširanu vodu, na odgovarajući način dopremljenu zdravstveno sanitarno ispravnu vodu iz drugog vodosistema, izvorišta I slično", navode u obavještenju Vodovoda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније