Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

Nebojša Kuburović, A.B. [ Mreža, RTCG ]

30. 05. 2024. 07:29 >> 07:30
Čitaj mi:

UDRUŽENJE RODITELJI

Humanitarna akcija: Spremili polumaturante za svečani defile

Ukupno 31 polumaturant i polumaturantkinja opremljeni su za svečani defile tokom humanitarne akcije udruženja Roditelji.

Kako je kazala Katarina Čarapić iz ovog udruženja za emisiju "mreža", u pitanju su porodice koje žive u socijalno neprihvatljivim uslovima. 

"Potrebna im je i značila im je ta vrsta pomoći. Zahvaljujući donatorima, buticima i salonima i pojedincima uspjeli smo da opremimo djecu za polumatursko veče", dodala je ona, 

Djecu su uglavnom iz Podgorice, a opremljena su i dva dječaka Nikšića. 

Čarapić je podsjetila da je ova humanitarna akcija samo jedna u nizu koju njihova NVo organizuje. 

"Sva djeca moraju imati iste mogućnosti, šanse i uslove. Socijalno ugrožene porodice nemaju iste mogućnosti. S obzirom da nam je sjedište u Podgorici, fokusirani smo više na glavni grad, ali nerijetko pomažemo i porodicama iz cijele Crne Gore", dodala je ona. 

Tokom akcije vodili su računa da ista bude anonimna. 

"Važno nam je da djeci sačuvano privatnost i da ih na taj način ne diskriminišemo. Zajedno radimo na društvu jednakih uslova", zaključila je Čarapić. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније