Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.J.

08. 04. 2024. 18:38 >> 18:38

BABOVIĆ

"Zajedništvo komponenta koja pokreće grad i bez koje nema napretka"

Vršilac dužnosti sekretara za komunalne poslove Andrija Babović saopštio je da je u susret godini dana od konstituisanja Skupštine, pohvaljen rad predstavnika koalicije u službama i preduzećima u okviru Glavnog grada. Babović je naveo i da je održan redovni sastanak "najbrojnije koalicije u Podgorici - ZBPG".

"Takođe, iskazano je zadovoljstvo dinamikom ostvarivanja predizbornog programa, koji predstavlja naš dug i obećanje građanima Podgorice. Usaglašene su konkretne smjernice za nastavak rada, uz konstataciju da je zajedništvo komponenta koja pokreće grad i bez koje nema napretka", naveo je on.

Kako je kazao, samo zajedno možemo da gradimo bolju i ljepšu budućnost za sve građane i građanke Podgorice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније