Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ I. P. ]

06. 10. 2022. 13:33 >> 13:33

PARK ŠUMA "ZLATICA"

Uskoro nova sportsko-rekreativna zona u Murtovini

Počeli su radovi na izgradnji prve faze sportsko rekreativne zone u dijelu park šume Zlatica u Murtovini, saopšteno je iz PG Biroa.

Izvedeni su, kažu, pripremni radovi na uklanjanju površinskog sloja zemlje, uklanjanju dotrajalog privremenog objekta, starih stubova rasvjete i ograde oko poligona, nakon čega se pristupilo izgradnji šetnih staza i platoa.

"Po završetku radova, na površini od 8.100m2 naći će se sadržaji za sve generacije. Za najmlađe će biti izgrađeno dječije igralište, za rekreativce rekonstruisan poligon i ugrađena teretana na otvorenom, a za miran odmor će duž šetnih staza biti ugrađen savremeni parkovski mobilijar. Takođe, postojeći biljni fond će biti dopunjen novim sadnicama drveća, a kompletan prostor će biti ograđen, osvijetljen i pokriven video nadzorom", kazali su iz PG Biroa.

Radovi na rekonstrukciji park šume Zlatica i formiranje sportsko rekreativne zone realizuju se, kako navode, na zahtjev stanovnika iz naselja Murtovina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније