Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Lokalni izbori 2024

A.J.

27. 05. 2024. 18:24 >> 18:24
2

DPS

"Iz Budve sinoć stigla još jedna potvrda da smo najjača politička partija"

Lokalni izbori održani u Budvi još jednom su potvrdili da je Demokratska partija socijalista (DPS) u ovom trenutku ubjedljivo najjača politička partija u Crnoj Gori. To je dokaz kvaliteta našeg programa, kadrovske ponude i apsolutne privrženosti progresivnim i građanskim idejama, poručili su iz te partije.

Zbog toga su, kažu, u obavezi javno da zahvale građanima Budve, jer su i pored brojnih pritisaka, funkcionerske kampanje i zloupotreba lokalnih i državnih resursa, prepoznali stručnost i dobru namjeru liste “Budva može bolje” na čelu sa Nikolom Milovićem.

"Naš uspjeh je veći ako se zna da je dosadašnja vladajuća Nova srpska demokratija doživjela krah, iako su, baš kao i njihov beogradski mentor na nedavnom nastupu u UN, pad sa 12 na 4 odbornika pokušali da predstave kao veliku istorijsku pobjedu. Naši protivnici su razočarani činjenicom da, iako nekoliko godina u opoziciji, Demokratska partija socijalista i dalje predstavlja jedinu partiju koja može da obezbijedi stabilnosti prilikom formiranja vlasti, kako na lokalnom, tako i na državnom nivou", ističu iz DPS-a.

Podsjećaju da su u samostalnom nastupu u Budvi osvojili 2.230 glasova, čime su, navode, značajno unaprijedili rezultat u odnosu na parlamentarne izbore, kada su isti broj glasova osvojili u koaliciji sa SD, LP i DUA.

"Potvrdili smo da naša politika ima kičmu i karakter. I zato, sviđalo se to nekima ili ne, stabilne i funkcionalne vlasti u Budvi ne može biti bez Demokratske partije socijalista", zaključili su iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније