Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Б.Ч.Ј.

09. 11. 2023. 12:42 >> 12:42
2

ABAZOVIĆ

"Air Montenegro – još jedan pokazatelj uspješnog poslovanja 43. Vlade"

Bivši premijer i poslanik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je da je Air Montenegro – još jedan pokazatelj uspješnog poslovanja 43. Vlade.

"Nacionalna avio-kompanija Air Montenegro 2021. godinu završila je sa gubitkom od 4,96 miliona eura, a 2023. (zaključno sa 30. oktobrom) sa profitom od 3,8 miliona eura, poručio je bivši premijer Crne Gore Dritan Abazović", napisao je Abazović na društvenoj mreži "X" i dodao da je to još jedan pokazatelj "uspješnog poslovanja državnih kompanija za vrijeme 43. Vlade".

"Prihodi su u 2021, godini osnivanja, bili 9,8 miliona eura, ali se poslovalo sa gubitkom od 4,9 miliona eura. U drugoj godini, 2022, promet je bio 42 miliona eura, ali i gubitak na kraju godine od dva miliona", napisao je Abazović u objavi na mreži X.

Ove godine, kako je dodao, promet je preko 62 miliona eura i avio kompanija konačno radi sa dobitkom od 3,8 miliona eura.

"Da se zna što smo zatekli, a što ostavili. Neka rezultati govore. Tu smo da se poredimo i takmičimo u dobru. Idemo dalje", naveo je u objavi.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније