Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

P.R.

21. 01. 2022. 14:45 >> 14:47

KRIVOKAPIĆ

"KAP da postane državna kompanija"

Nekadašnji predsjednik Sindikata Kombinata Aluminijuma Rade Krivokapić kazao je da je rješenje za KAP da postane državna kompanija ili da ga preuzme kredibilni inostrani investitor, kojem bi se dala mogućnost da gradi izvor električne energije.

Krivokapić ističe da je položaj radnika neuporedivo bio bolji za vrijeme En+ grupe nego kod Uniproma.

"Zarade isto tako nijesu za upoređivati u periodu kad je vlasnik bila En+grupa i sada kada KAP-om gazduje Uniprom. En+ grupa je bila respektabilna kompanija sa velikim mogućnostima kako za tekuće održavanje tako i za investicije koje su bile u KAP-u u tom periodu", rekao je Krivokapić u intervjuu za BiznisCG.

Krivokapić smatra da Crna Gora ne smije propustiti šansu da održi Al industriju zbog rude koju imamo i koju izvozimo i neko drugi ubira profit iz svega toga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније