Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

24. 03. 2021. 14:00   >>  14:03 2

LP

"Otkazivanje učešća na EXPO još jedna blamaža Vlade"

Vlada Zdravka Krivokapića još jednom je priredila međunarodnu blamažu Crnoj Gori otkazivanjem učešća na EXPO svjetskom kulturnom i ekonomskom događaju prve klase, saopšteno je iz Liberalne partije (LP).

Iz te partije ističu da Crna Gora već godinama gradi prepoznatljiv imidž u međunarodnim krugovima predstavljajući svoju kulturu, tradiciju, prirodne i privredne potencijale na ovoj prestižnoj izložbi.

"Međutim, ovoj Vladi očigledno nije prioritet nastavak međunarodnih integracija i promovisanje Crne Gore kao poželjne destinacije za investicije, ulaganja i razvoj", navodi se u saopštenju.

Oni dodaju da je na EXPO Dubai 2021. Crna Gora trebalo da se predstavi temom “Održivost”.

Paviljon je, kako dodaju, trebalo da bude i inspirisan bogatim kulturnim naslijeđem i približi Crnu Goru i turistički i ekonomski i na svaki način cijelom svijetu.

"No, zatiranje kulture jedne države i naroda očigledno je prvi korak ka već jasnoj namjeri zatiranja svega što je Crna Gora postigla u prijethodnoj deceniji. Bez kulture i otvorenosti prema svijetu, nema ni bolje budućnosti ni razvoja", zaključuje se u saopštenju Liberalne partije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније