Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

29. 09. 2024. 23:21 >> 23:21
Čitaj mi:

Usljed jakog vjetra

UPSUL: Na barskom sidrištu došlo do kontakta dva broda

Večeras u 21:08 sati na barskom sidrištu, došlo do kontakta dva broda MANGAR i CONTSHIP VOW, saopštili su iz Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL).

Kako su naveli, uslijed jakog sjevernog vjetra najvjerovatnije je došlo do oranja sidra jednog od brodova što je dovelo i do kontakta.

"U ovom incidentu nisu bili ugroženi ljudski životi i nije prijavljeno zagađenje mora, ali je došlo do gubitka čamca za spašavanje sa jednog od brodova. Pomorsko operativni centar, koji je u sastavu UPSUL-a, je u skladu sa procedurama, obavijestio Lučku kapetaniju Bar, PSC inspekciju, kao i Nacionalnog istražitelja za pomorske nesreće, koji će u skladu sa nadležnostima obaviti inspekciju na brodovima koji su večeras učestvovali u incidentu", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније