Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M. [ Radio Tivat ]

09. 09. 2024. 19:07 >> 19:07

nevrijeme

Poplave u Tivtu i Ulcinju

Kišne padavine koje su zahvatile Crnu Goru prouzrokovale su poplave i u Tivtu. Prema riječima sekretara Sekretarijata za komunalni i inspekcijski nadzor, Krsta Pejovića, gotovo čitav dan različite službe u gradu dobijale su pozive od građana i intervenisale na terenu zbog poplava u kućama i na ulicama i zastoja u saobraćaju.

Kako prenosi Radio Tivat, najveći čepovi i zastoji su bili od Kalimanja do Gradiošnice, a i cijela Arsenalska ulica bila je poplavljena.

"Bilo je manje intervencije i u Mažini, a Lepetane i Cacovo su bili u dosta dobrom stanju", kazao je Pejović.

Kaže da su intervenisale i Komunalna inspekcija i Komunalna policija, dok su najveći posao obavili pripadnici Komunalnog doo i Službe zaštite i spasavanja, koji su čistili teren i ispumpavali vodu na različitim lokacijama.

Komandir Službe zaštite i spasavanja Milorad Giljača kaže da su uradili ono što je bilo neophodno, što se tiče ispumpavanja, a kanali su takođe očišćeni, ali će službe i dalje dežurati, jer se očekuje još padavina.

Uprava policije je takođe na terenu i obavlja koordinaciju saobraćaja.

Poplave su pogodile i Ulcinj.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније