Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.Lj.

28. 04. 2024. 09:24 >> 09:24

AKCIJA SPAŠAVANJA

Kotorski vatrogasci pet sati tražili Amerikanku na brdu Vrmac

Služba zaštite i spašavanja juče je nakon pet sati potrage pronašla mlađu državljanku Sjedinjenih Američkih Država koja je izgubila na brdu Vrmac.

 

“Juče, 27. aprila, u 16:20, Služba zaštite i spašavanja je dobila poziv od policijske ispostave Kotor, da se u reonu brda Vrmac izgubila jedna osoba i da je potrebna akcija spašavanja. Nakon dobijanja lokacije, upućeno je osam vatrogasaca sa opremom”, saopštili su iz kotorske Službe.

Nakon pet sati potrage Amerikanka je uspješno pronađena.

“Riječ je o mlađoj ženskoj osobi, državljanki Sjedinjenih Američkih Država. Ponovo apelujemo na sve goste našeg grada da poštuju iscrtane staze”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније