Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Ч.Ј./Д.К.

14. 08. 2023. 20:05 >> 20:21
3

PRIKUPLjALI POTPISE U PLjEVLjIMA

Hiljade građana potpisalo peticiju za spas Instituta Igalo

Hiljade građana potpisalo je do danas peticiju za spas Instituta Igalo, kazala je predsjednica sindikalne organizacije Instituta dr Marija Obradović.

Prikupljanje potpisa za spas Instituta, u okviru kampanje pod nazivom "Svi zajedno kao jedan - Institut je svima vrijedan", Sindikalna organizacija Instituta Simo Milošević u Igalu danas je organizovala u Pljevljima.

"Radujemo se što smo ovdje jer puno naših pacijenata iz Pljevalja dolazi i imamo veliku podršku od građana Pljevalja. Prije toga smo bili na terenskim posjetama u Budvi i Baru odnosno Nikšiću kao prvom gradu. Sada smo ovdje na sjeveru", kazala je Obradović.

Ona je navela da je odziv građana veliki.

"Veliki je odziv građana Crne Gore jer oni znaju koliko je Institut Igalo važan za sve nas. Mi se uvijek nosimo onom da nema porodice u Crnoj Gori koja nije imala makar jednog člana na rehabilitaciji u Igalu. Odziv je veliki, već sada je to u hiljadama, ne znamo precizan broj ali uskoro ćemo znati kada se sve sabere. Kampanja je krenula po kolektivima tako da će sigurno biti veliki odziv", kazala je Obradović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније