Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

01. 01. 2023. 19:54 >> 19:51
2

JOKIĆ SAOPŠTIO

Novu u Kotoru dočekalo skoro 30.000 ljudi, slike obišle region

Kotor je sinoć posjetilo skoro 30.000 ljudi, saopštio je predsjednik te opštine Vladimir Jokić i istakao da su slike sa dočeka obišle cijeli region.

Jokić se zahvalio organizatorima - Turističkoj organizaciji Opštine Kotor i Jovanu Ristiću, pripadnicima Odjeljenja bezbjednosti Kotor, Hitne pomoći, Doma zdravlja Kotor, Komunalne policije i komunalne inspekcije, kao i pripadnicima Službe zaštite i spašavanja Kotor.

"Ipak, posebno moram da istaknem i da se zahvalim svim članovima odjeljenja Čistoce iz Komunalnog Kotor. Od četiri do osam sati su uspijeli da sakupe preko četiri tone otpada, operu grad i sve pripreme za dolazak kruzera i novih gostiju, kao da se nista nije ni desilo noć prije", napisao je predsjednik Opštine Kotor na Fejsbuku.

U 2023. godinu, Kotorane i goste uvela je regionalna zvijezda Zdravko Čolić, a nastupio je i lokalni bend Ansambl Toć.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније