Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Ч.Ј.

09. 12. 2022. 08:57 >> 08:55

ĐUKANOVIĆ ČESTITAO DAN OPŠTINE DANILOVGRAD

Razvoj i investicije najefikasniji put prevazilaženja svake krize

Razvoj i investicije su najefikasniji put prevazilaženja svake krize i ostvarenja kvalitetnijeg života građana, a kontinuitet rezultata u ovim oblastima biće moćan podsticaj daljem dinamičnom razvoju Danilovgrada, kazao je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

Đukanović je to naveo u čestitki koju je povodom 9. decembra – Dana Opštine Danilovgrad, uputio predsjedniku Opštine Aleksandru Grguroviću, predsjedniku Skupštine opštine Velimiru Đokoviću, odbornicima i svim građanima Danilovgrada uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Danilovgrad svojom istorijskom ulogom čini neodvojivi i suštinski dio crnogorske istorije. Građani i građanke Danilovgrada njegovanjem antifašističkog bića, čuvajući uspomene na žrtve koje su dali u borbi za slobodu, ostavili su u nasljeđe budućim generacijama i neizbrisivi trag u obnovi nezavisnosti građanske i multietničke Crne Gore. Na temeljima odgovornog društvenog ponašanja, posvećenosti rezultatima, solidarnošću i brigom prema svakom građaninu, vođeni principima demokratije, Danilovgrad će i dalje doprinositi evropskoj perspektivi savremene Crne Gore", navodi Đukanović u čestitki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније