Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Т.С.

20. 11. 2022. 12:40 >> 12:47
4

TODOROVIĆ

Strahuje se od izlivanja iz korita nabujalih rijeka Bistrice i Lima

Predsjednik opštine Berane Vuko Todorović kazao je, na sastanku Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje, da se strahuje od nabujalih rijeka Bistrice i Lima i njihovog izlivanja iz korita.

U Beranama je hitno zasijedao Opštinski tim za zaštitu i spašavanje zbog obilnih padavina i mogućih vremenskih nepogoda.

Na sastanku je donesena odluka da se obiđu sva ugrožena mjesta i preduzmu neophodne mjere zbog elementarnih nepogoda izazvanim obilnim padavinama na području Opštine Berane, koje mogu izazvati pojavu klizišta, odrona, devistaciju putne infrastrukture i ugrožavanje objekata stanovanja u jednom broju mjesnih zajednica.

Opštinski tim će dana tokom čitavog dana obilaziti najkritičnija mjesta.

Video zapis govori da je najkritičnije na mjestu gdje Rijeka Bistrica prolazi kroz gradsko naselje Buce, i na mjestu njenog uživanja u Lim.

Da je i vodostaj Lima visok, najbolje se vidi kod gradskog mosta i hotela Berane.

Neki stanovnici naselja Donji Talum jutros su nam javili da podzemne vode ugrožavaju njihova domaćinstva.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније