Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

T.G. [ Mina ]

08. 09. 2022. 21:33   >>  21:30

U POLJOPRIVREDI

Kroz projekat Placement otvorena 22 nova radna mjesta

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje, Nikola Đurašković, potpisao je danas ugovore sa dobitnicima grantova na dva javna poziva realizovana kroz projekat Placement.

Iz Prijestonice je saopšteno da će putem tog projekta u sektoru poljoprivrede biti zaposlene 22 osobe koje su do sada bile na evidenciji Zavoda za zapošljavanje (ZZZ), dok će 44 proći proces obuke i osposobljavanja.

Projekat se realizuje kroz Program EU-CG za obrazovanje, zapošljavanje i socijalnu zaštitu.

„Kroz dva javna poziva za obuku i zapošljavanje i za podršku razvoju turizma na ruralnom području raspodijeljena je 121 hiljada EUR“, dodaje se u saopštenju.

Ovaj projekat, pored Prijestonice Cetinje, sufinansiraju Vlada i EU, dok su partneri na realizaciji projekta Socio-ekonomski centar iz Podgorice i Zapadnobalkanski institut iz Beograda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније