Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

T.G.

23. 06. 2022. 18:19 >> 18:17

KONJEVIĆ U ITALIJI

MO će nastaviti da podržava obrazovanje kadeta i vojnika

Potpredsjednik Vlade i ministar odbrane, Raško Konjević sreo se u Rimu sa crnogorskim kadetima koji studiraju na vojnim akademijama u Italiji, Mijatom Durkovićem i Markom Vukovićem koji studiraju u Modeni, Anđelom Đurđić koja studira u Torinu i Sarom Kraljević, sa Pomorske akademije u Livornu, navodi se u saopštenju.

Ističu da su kadeti su sa Konjevićem razgovarali o iskustvima tokom obrazovanja, kao i o željama i ambicijama nakon što se vrate u Crnu Goru sa školovanja.

"Ministarstvo odbrane će nastaviti da podržava obrazovanje kadeta i vojnika na inostranim vojnim akademijama kako bi, zajedno sa modernizacijom Vojske Crne Gore, crnogorski odbrambeni sistem bio snažniji, u službi zaštite i odbrane države i njenih građana", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније