Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

O.Z.

27. 05. 2022. 15:11   >>  15:08

ŽPCG

Dnevni međunarodni voz do Beograda od 17. juna do 18. septembra

Od 17. juna do 18. septembra počinje da saobraćaja dnevni međunarodni voz na relaciji Bar - Beograd - Bar - najavljeno je iz Željezničkog prevoza Crne Gore.

Međunarodni voz će kretati iz stanice u Baru u 9 sati, dok će u ponudi noćnog voza ponovo biti usluga prevoza praćenih automobila.

"Međunarodni vozovi na relaciji Bar- Beograd - Bar će tokom ljetnje sezone počinjati, odnosno završavati vožnju u stanici Zemun, u kojoj će se obavljati utovar i istovar praćenih automobila", navedeno je u saopštenju.

Dnevni međunarodni voz će iz stanice Zemun polaziti u 08:44 sati, a iz stanice Beograd Centar u 9 sati.

"Ovaj međunarodni voz saobraćaće od 17. juna do 18. septembra 2022. god. i u svom sastavu nema kola za prevoz praćenih automobila. Noćni međunarodni voz iz stanice Bar polaziće u 19 sati, iz stanice Zemun u 19.58 sati, a iz stanice Beograd Centar u 20.20 sati i u svom sastavu će imati kola za prevoz praćenih automobila", istakli su iz ŽPCG.

Cijene voznih karata u međunarodnom saobraćaju ostaju nepromijenjene u odnosu na prethodni period.

"Cijena vozne karte drugog razreda u jednom smjeru iznosi 21 euro, rezervacija sjedišta je tri (3) eura. Cijene ležaja i posteljnih karata iznose u šestokrevetnoj kabini šest (6) eura, četvorokrevetnoj devet (9) eura, trokrevetnoj 15 eura, dvokrevetnoj 20 eura i jednokrevetnoj 45 eura. Cijena karte za praćene automobile je 30 eura u jednom smjeru", precizirali su iz ŽPCG.

Utovar praćenih automobila u u stanici Bar, kao i u stanici Zemun, počinje dva sata prije polaska voza.

"Maksimalna visina vozila je 1.55 metara i putnik je dužan popuniti porudžbenicu za praćene automobile na putničkoj blagajni u iznosu od dva eura", navedeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније