Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

P.R.

25. 05. 2022. 15:50 >> 15:46
1

DRI OBJAVIO IZVJEŠTAJ

JPU „Đina Vrbica“ za godinu otklonila sve nepravilnosti u radu

Za samo godinu od kada je novi menadžment stupio na dužnost na čelu sa direktoricom JPU „Đina Vrbica“ Bojanom Razić dostignut je uspjeh da se otklone sve nepravilnosti u radu, pogotovo u najosjetljivijim oblastima poslovanja kao što su upravljanje prihodima i javne nabavke, saopšteno je iz te ustanove.

Kako navode, Državna revizorska institucija je 19. maja objavila Izvještaj o realizaciji preporuka datih u Izvještaju o reviziji pravilnosti raspolaganja spostvenim prihodima i javnim nabavkama JPU „Đina Vrbica“.

"U Izvještaju je konstatovano da je Ustanova primijenila sve preporuke koje su bile u nadležnosti JPU 'Đina Vrbica', ističu u saopštenju.

JPU „Đina Vrbica“ je, kako navode, uspjela da otkloni propuste koji su se dešavali u prethodnom periodu, promjenom upravljačke i organizacione strukture i uspostavljanjem kontrolnog mehanizma.

"Još jednom se ispostavilo da je tačno da pravilan izbor ljudi i ozbiljan pristup rukovođenju, upravljanju i koordiniranju svim procesima u Ustanovi daje rezultat, s obzirom da procesi koji su bili predmet revizije su odgovornost rukovodioca i odraz njegovog integriteta. Ponosni smo na uspjeh u realizaciji datih preporuka i na konstataciju DRI da nije potrebno dalje pratiti proces preporuka kod subjekta revizije", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније