Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

Tufik Softić

17. 03. 2024. 18:07 >> 18:07

OBALSKO NASELJE

Gorjela stara kuća u Beranama, vatrogasci spriječili širenje vatre

Brzom intervencijom vatrogasaca ugašen je požar na jednoj staroj kuci u Obalskom naselju u Beranama, i spriječeno da se vatra prenese na gusto izgrađene susjedne kuće.

Požar se dogodio oko 17.30, a kako u kuci niko nije živio, vatrogasce su pozvale komšije koje su pomagale pripadnicima Sluzbe zaštite i spasavanja.

Prema rijecima komandira ove službe, Mikija Koraća, jedno vozilo i dvojica pripadnika sluzbe uspjeli su da ugase požar koji je bio u razbuktaloj fazi.

Komšije iz najbližih kuca kazali su da je velika sreća da se požar, čiji uzrok za sada nije poznat, dogodio u predvečerje, odnosno da nije izbio tokom noći, kada bi mogućnost prenošenja na susjedne objekte bila mnogo veća.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније