Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ R.B. ]

26. 03. 2023. 19:07 >> 19:10

VATROGASCI NA TERENU

Mojkovac: I danas požar u Bojnoj Njivi, građani da budu pažljiviji

Vatrogasci iz Mojkovca i danas su gasili požar u mjestu Bojna Njiva, gdje su intervenisali i prije dva dana. Pozivaju građane da prilikom čišćenja imanja budu obazriviji.

Iz službe zaštitite i spašavanja Mojkovac ističu da je učestalost požara u tom mjestu isključivo ljudski faktor.

"Učestalost požara na ovom mjestu je isključivo ljudski faktor. Svakodnevno upozoravamo da građani budu oprezni, kako ne bi dolazilo do širenja vatrene stihije", naveli su iz te službe na Fejsbuku.

Podsjećaju da su u protekla dva dana intervenisali u Dobrilovini i Gostilovini, gdje je požar većih razmjera ugrožavao stambene i pomoćne objekte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније