Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.M.Lj. ]

01. 10. 2022. 18:59 >> 18:56
2

INCIDENT U BUDVI

Policija: Saslušali osam Podgoričana i dva Budvanina

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ su priveli deset osoba zbog tuče navijačkih grupa u kojoj je jedna osoba zadobila povrede, saopšteno je iz Uprave policije nakon sinoćnjeg incidenta u Budvi.

“Naime, sinoć oko 23.30 časova u ulici Žrtava Fašizma, došlo je do svađe i tuče dvije grupe mlađih lica, članova navijačke grupe „Varvari“ iz Podgorice i navijačke grupe „Crvena zvezda“ iz Budve.

Brzom intervencijiom budvanske policije spriječen je dalji sukob ovih lica.

U ovom incidentu K.M. (29) je zadobio lakše povrede, a oštećeno je vozilo u kojem se on nalazio kao suvozač”, navodi se u saopštenju.

Policija je privela ukupno deset osoba, od koji je osam iz Podgorice i to: K.O. (19), Đ.R. (20), B.E. (22), M.D. (19), N.A. (19), V.N. (29), S.V. (20) i V.D. (23), a od kojih su oduzete četiri bejzbol palice.
Osim njih, privedena su i dva lica iz Budve, S.J. (25) i M.K. (29).

“Od svih lica su prikupljena obavještenja na okolnosti navedenog događaja i odmah je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja, nakon čega će se izjasniti o pravnoj kvalifikaciji djela”, kazali su iz policije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније