Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

10. 07. 2024. 00:24 >> 00:24
2

BRONZA IZ BUENOS AJRESA

Mlade "ajkule" treće na svijetu

Veliki uspjeh naše U 18 vaterpolo reprezentacije - Crna Gora je treća na svijetu.

Mlade „ajkule“ selektora Miodraga Mirovića osvojile su bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Argentini pobjedom nad Italijom 12:11 (2:2, 6:2, 3:3, 1:4).

Crnogorski tim je vodio tokom cijelog meča, a nakon sjajne druge četvrtine i odličnog otvaranja treće, imao je i pet golova prednosti (9:4 i 10:5).

Izgledalo je da je meč odlučen, ali se Italijani nisu predali, već su ozbiljno zaprijetili preokretom, pa su tri i po minuta prije kraja smanjili na samo gol zaostatka - 11:10.

Olakšanje je donio Strahinja Gojković minut kasnije za 12:10.

Rival je smanjio na 12:11, ali su naši mladići sačuvali pobjedu u posljednjih 20-ak sekundi.

Strahinja Gojković je bio najefikasniji sa četiri gola, po dva su postigli Danilo Stupar i Srđan Janović, po jedan Ognjen Moračanin, Ivan Marković, Andrija Roganović i Tim Perov.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније