Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Л.В.

19. 09. 2022. 20:45 >> 20:41
1

JUNIORSKO EVROPSKO PRVENSTVO U PG

Mađari "prevelik zalogaj" za "ajkulice"

Juniorska reprezentacija Crne Gore poražena je od vršnjaka iz Mađarske rezultatom 8:17 (3:4, 1:4, 2:4, 2:5) na Evropskom prvenstvu za igrače do 19 godina koje se održava u Podgorici.

Naši momci su samo u prvoj četvrtini bili ravnopravan partner moćnoj mađarskoj ekipi, koja s pravom nosi oreol prvog favorita turnira.

Jovan Vujović i Damjan Vujičić su isključeni s pravom zamjene u drugoj četvrtini meča.

Marko Mršić je bio najbolji kod naše reprezentacije sa pet postignutih golova, a sem njega u strijelce se upisao i Vujošević sa tri pokotka.

"Ajkulice" sjutra igraju sa reprezentacijom Turske (meč počinje u 20 časova), a u osminifinala će najvjerovatnije ići na reprezentaciju Njemačke.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније