Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V./M.Ž.

22. 06. 2022. 19:53 >> 21:29

GRUZIJA ISPUNILA CILJ NA SP

Sarić: Čudan osjećaj je igrati protiv Crne Gore

Crnogorski vaterpolista Jovan Sarić će sjutra protiv naše selekcije u drugom kolu Svjetskog prvenstva biti na drugoj strani. Istakao je da su "ajkule" favoriti, ali da vjeruje da Gruzija može da iznenadi.

Sarić je ponikao u Jadranu, a profesionalni vaterpolo izazovi odveli su ga u Tbilisi, u ekipu Dinama koji je učesnik Lige šampiona, pa je kao i mnogi prije njega, poput Damira Crepulje prihvatio priliku da bude reprezentativac Gruzije.

Svojevremeno je nosio i kapicu crnogorskih selekcija, u seniorskoj je zabilježio 39 utakmica i 27 pogodaka. 

"Prije svega da kažem, ovo je moje prvo veliko takmičenje i eto pogodilo se da moja Crna Gora bude sa Gruzijom u grupi. Malo je čudan osjećaj, sa većinom tih momaka sam odrastao, ali čim se uskoči u bazen, to se zaboravlja", kaže Sarić.

On je istakao da je Gruzija već ispunila cilj na Svjetskom prvenstvu.

"Mi smo već cilj ispunili, jer smo na startu savladali Brazil. Crna Gora je favorit, iako je u podmlađenom sastavu. Mladi su , poletni, željni dokazivanja. Ipak, mi sjutra vidimo neku svoju šansu", zaključio je Sarić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније