Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

И.Ш. [ Beta ]

15. 03. 2023. 15:38 >> 15:38

ATP

Nadal planira da se vrati na teren na mastersu u Monte Karlu

Španski teniser Rafael Nadal planira da se vrati na teren na mastersu u Monte Karlu sljedećeg mjeseca, saopštili su danas organizatori turnira.

Osvajač 22 grend slem titule eliminisan je u drugom kolu Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu porazom od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda, u meču tokom kojeg je imao problema sa povredom kuka.

Iz istog razloga propustiće i naredna dva turnira Indijan Vels i Majami.

Masters u Monte Karlu počinje 8. aprila, a direktor turnira Dejvid Mejsi je optimističan da će Nadal igrati.

"Rafa je prvi registrovani igrač. On zaista želi da igra na mastersu u Monte Karlu i čini sve da učestvuje na turniru koji mu je toliko drag", naveo je Mejsi u saopštenju.

Španski 36-godišnji teniser osvojio je turnir u Monte Karlu rekordnih 11 puta, uključujući i rekordni niz Open ere od osam uzastopnih titula od 2005. do 2012. godine.

Nadal koristi turnir u Monte Karlu kao pripremu za predstojeći Rolan Garos koji se odrzava od 28. maja do 11. juna u Parizu.

Nadal je osvojio rekordnih 14 velikih titula na šljaci na Rolan Garosu, uključujući i prošlogodišnji turnir, kada je imao problem sa lijevim stopalom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније