Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ I. P. ]

21. 06. 2022. 08:51 >> 08:48

OD POVREDA

Marej se nada da će se oporaviti do Vimbldona

Britanski teniser Endi Marej nada se da će se oporaviti do početka Vimbldona, iako je, kako je rekao, svjestan da je ostalo još samo nedjelju dana do početka turnira u Londonu.

Marej je prošle nedjelje morao da se povuče sa turnira u Kvinsu zbog povrede abdomena.

"Pozitivno je što mogu da treniram. Ali ima nekih udaraca koje nijesam mogao da vježbam. To remeti moju pripremu. Povreda se smiruje, ali još uvijek nije savršena", izjavio je dvostruki osvajač Vimbldona.

Marej je nakon turnira u Štutgartu objavio da pati od povrede stomaka i da se povlači iz Kvinsa, kako bi se što bolje pripremio za Vimbldon.

"Prošle godine sam se bez treninga pojavio na Vimbldonu i stigao do trećeg kola. Dobro sam trenirao, i fizički se osjećam dobro u cjelini. Jedino me frustrira ova lakša povreda abdomena", izjavio je Marej.

Marej je godinu počeo kao 134. igrač svijeta, a trenutno se nalazi na 51. mjestu na ATP listi.

Nekadašnji prvi teniser svijeta je u proteklih nekoliko godina imao dosta problema sa povredama, posebno sa kukom koji je morao da operiše nekoliko puta. Na posljednjoj operaciji 2019. godine ugrađena mu je metalna proteza kako bi zaustavila bol.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније