Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

С.В. [ Mina ]

06. 10. 2022. 21:08 >> 21:07

TEŽAK ZADATAK ZA "PLAVE"

Bulatović: Mec potvrdio kvalitet trijumfom protiv Đera

Mec je kvalitetan tim, koji je snagu potvrdio u prethodnom kolu pobjedom u gostima protiv Đera, kazala je Nina Bulatović, krilo Budućnost Benaksa.

Rukometašice Budućnost Bemaks i Mec odigraće u subotu četvrtog kolu EHF Lige šampiona.

Bulatović je naglasila da Mec ima dobre individualce na svim pozicijama.

"Na tranziciji se bazira veći dio igre. Tom segmentu moramo najviše da se posvetimo, stopiramo napade na vrijeme i nametnemo svoj ritam igre, jer smo domaćini. Ovdje niko ne ne može da igra isključivo svoju igru. Svakoga je iznenadila pobjeda u gostima Meca protiv Đera, ali i to su igrači kao i mi, sve je do pristupa i sa svakim može da se igra", rekla je Bulatović.

Pivot Ivana Godeč očekuje težak meč u oba smjera.

"Tranziciono su jaki i moraćemo da ih zaustavimo jakom odbranom i vraćanjem. Mec i Esbjerg su igrali finalni turnir prošle sezone i to su u rangu slične i kvalitetne ekipe. Kastamonu i Lokomotiva su nižeg ranga. Smatram da sa njima možemo da igramo, nijesu naročito sjajne ekipe, domaćini smo i daćemo sto odsto na terenu", rekla je Godeč.

Subotnji duel u Bemaks areni počeće u 16 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније