Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

P.R. [ Mina ]

10. 09. 2022. 17:38 >> 17:34

LIGA ŠAMPIONA

Budućnost ubjedljiva u Kastamoni na startu

Budućnost Bemaks novu sezonu EHF Lige šampiona za rukometašice počela je pobjedom. Budućnost je danas kao gost, u meču prvog kola B grupe, savladala tursku Kastamonu 40:27 (20:13).

Dvostruki prvak Evrope bio je ubjedljiv u Kastamoni, odigrao je dobar meč i pokazao da je mnogo kvalitetniji tim.

Budućnost je tokom cijelog meča bila u vođstvu, koje je u drugom poluvremenu bilo i dvocifreno.

Budućnost je, nakon serije od 3:0, u četvrtom minutu povela 4:1, u 11. razlika je iznosila pet (9:4), a u 29. osam pogodaka (20:12).

Gošće su vodile 24:14 u 35. minutu, istu prednost imale su i u 39. (30:20), u 51. bilo je 33:22, a na kraju rekordnih 13 golova (40:27).

Kastamonu, koja je novu sezonu počela sa praktično novim timom, samo je jednom, na startu meča, uspjela je da izjednači (1:1).

Najefikasnija u pobjedničkom timu, na čijem se golu istakla Armel Atingre, bila je Milena Knežević sa 12, Matea Pletikosić postigla je osam, a Ivona Pavićević šest golova.

Istakla se i Ivana Godeč sa četiri pogotka.

U turskoj ekipi najbolja je bila Katarina Ježić sa osam, dok je gol manje postigla Azenaide karlos.

Budućnost će u narednom kolu, 17. septembra, ugostiti Esbjerg.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније