Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Vladimir Popović

02. 09. 2024. 13:28 >> 13:31

Bodibilding

Rakočević ponovo najbolji na amaterskoj "Mr Olympia"-i u konkurenciji veterana

Trofejni crnogorski bodibilder, Aleksandar - Saša Rakočević, ostvario je još jedan izuzetan uspjeh u dugoj i bogatoj karijeri.

Na takmičenju "NPC Worldwide Olympia Amateur Eastern Europe" u Klužu u Rumuniji Rakočević je osvojio zlatnu medalju u kategoriji "men's bodybuilding masters 60+" što je njegovo drugo najsjajnije odličje zaredom na najvećoj svjetskoj sceni.

U "BT Areni" naš legendarni šampion prezentovao je možda i najbolju formu do sada, dobio brojne pozitivne komentare i Crnoj Gori donio novi istorijski rezultat. Na "Mr Olympia"-i iskusni Cetinjanin nastupio je već četvrti put (Las Vegas 2022., Orlando 2023. i Kluž 2023. i 2024.) i jedini je iz naše države koji se takmičio na čuvenom događaju.

U nastavku pogledajte Rakočevićev nastup u kategoriji "men's bodybuilding masters 50+", kao i solo pozing na najprestižnijoj svjetskoj bodibilding i fitnes bini. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније