Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Vladimir Popović

10. 10. 2024. 13:47 >> 15:17
Čitaj mi:

Bodibilding i fitnes

Rakočević rekordni treći put na takmičenju "Mr Olympia" u Sjedinjenim Američkim Državama

Poznati crnogorski bodibilder, Aleksandar Rakočević, dugogodišnju trofejnu karijeru obogatio je novim nastupom na najvećoj bodibilding i fitnes sceni, takmičenju "Mr Olympia" u Las Vegasu.

Rakočević se takmičio u kategoriji "men's bodybuilding masters 35+" koja je okupila odličnu konkurenciju s dvadeset tri učesnika i, kao i uvijek, dostojno prezentovao Crnu Goru. Vrijedi istaći da je naš šampion, koji je na pragu sedme decenije života, najstariji takmičar na aktuelnoj "NPC Amateur Mr Olympia"-i, te da je već treći put nastupio na američkom tlu poslije Las Vegasa 2022. i Orlanda 2023.

Legendarni Cetinjanin dvostruki je uzastopni osvajač dviju zlatnih medalja na takmičenju "NPC Worldwide Olympia Amateur Eastern Europe" u Klužu u Rumuniji u kategoriji "men's bodybuilding masters 60+" prošle i ove godine i jedini je iz Crne Gore s takmičarskim iskustvom na "Mr Olympia"-i.

Pogledajte nastup Aleksandra Rakočevića na najznačajnijem i najprestižnijem događaju u svjetskoj prijestonici zabave, Las Vegasu,  gdje će se 20. oktobra održati i "Mr Universe" čiji će Saša takođe biti učesnik.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније