Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.К.

02. 07. 2023. 13:02 >> 17:05

BODIBILDING I FITNES

Rakočević ponovo bez premca, Tatar prezentovao Evropi raskošan potencijal

Legendarni crnogorski bodibilder, Aleksandar – Saša Rakočević, proljećni dio takmičarske sezone zaokružio je na najbolji mogući način.

Na WAF Universe Svjetskom kupu u Brežicama u Sloveniji pod okriljem World Athletic Federation-a Rakočević, čiji nastup je ponovo propraćen burnim ovacijama i aplauzima, osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji takmičara od šezdeset i više godina i zavrijedio još jedan „pro-card“, sada u okviru pomenute federacije.

Nedavno Cetinjanin je zablistao i na WFF Evropskom prvenstvu (World Fitness Federation) u Subotici u Srbiji na kojem je uzeo srebro, zatim na IBFF Balkanskom šampionatu (International Bodybuilding & Fitness Federation) u Konjicu u Bosni i Hercegovini gdje je ostvario dvostruki trijumf – u svojoj i kategoriji parova, „IFBB Montenegro Open Cup“ krunisao je zlatom, postao „Mr Universe“ u Tarantu u Italiji i prvak Evrope u Budimpešti u IBFF-u u kojem takođe ima profesionalni status...

Sve u svemu, od iskusnog Rakočevića očekuje se da na prepoznatljivom nivou bude i tokom jesenje sezone koja će obilovati izazovima.

Apsolutno vrijedi istaći još jednog člana cetinjskog „Herkul Gym“-a, mladog bodibildera Petra Tatara koji je crnogorsku sportsku javnost obradovao titulom šampiona Evrope na WFF prvenstvu u Subotici.

U veoma jakoj konkurenciji Tatar je trijumfovao u kategoriji "sportmodel" što mu je omogućilo licencu za profesionalnu diviziju u World Fitness Federation-u.

Osvajač više odličja na domaćoj sceni, čiji trener i mentor je upravo Saša Rakočević, ostvario je najveći uspjeh u karijeri koju je počeo 2021. i najavio odlična izdanja i značajna dostignuća u budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније