Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

22. 04. 2024. 10:59 >> 10:59
Čitaj mi:

tekbol liga

Posljednji turnir „zimske turneje“ Crnogorske Tekbol lige

Nakon uzbudljivih turnira u Podgorici i Herceg Novom „zimska turneja“ Lob bet Montenegrin Teqball League, biće zaključena u Bijelom Polju, u nedjelju 28. aprila.

Najava sezone na otvorenom biće turnir u SC „Nikoljac“, u kom će se nadmetati najbolji crnogorski tekeri u pojedinačnoj, kao i u konkurenciji parova.

Najbliži prvoj „zimskoj kruni“ su Kurjaci, koji su osvojili dosadašnja dva turnira, a bjelopoljski sastav „Borac“, inspirisan domaćim ambijentom, biće jedan od izazivača najboljeg Tekbol para Crne Gore.

"Zadovoljstvo mi je što će se treći turnir Crnogorske Tekbol lige odigrati u Bijelom Polju. Sigurno je da ćemo, moj partner u dublu Dino Hasanović i ja, imati motiv više da pred domaćom publikom ostvarimo što bolji rezultat. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim ljudima iz Teqball Saveza koji rade izuzetne stvari na promociji ovog sporta i koji su za kratko vrijeme stvorili odlične uslove širom Crne Gore za bavljenje Tekbol sportom. Takođe, pozvao bih publiku da dođe u što većem broju kako bi se upoznala sa ovim sportom koji je u ekspanziji i koja bi nam bila vjetar u leđa u borbi za što bolji plasman“, kazao je bjelopoljski teker Samir Fetić.

Opština Bijelo Polje i Centar za sport i rekreaciju Bijelo Polje od samog početka podržavaju razvoj Tekbola kao urbanog sporta, koji posebno privlači mlade sportiste i rekreativce.

"Drago mi je da urbani sportovi kao što je Tekbol sve više privlače mlade, i da ovaj sport postaje sve popularniji. Takođe, zadovoljstvo nam je da već nekoliko godina u nizu imamo priliku da budemo stanica Tekbol karavana, a uvjeren sam da će ovaj turnir zainteresovati i naše mlade i da ćemo imati učešće ekipa iz Bijelog Polja“, istakao je Marko Maslovarić, direktor Centra za sport i rekreaciju.

Svi zainteresovani takmičari rođeni 2008. godine i stariji, mogu se prijaviti za učešće na završnom turniru u dvoranskim uslovima putem Instagram stranice teqball.mne, a već od maja kreće ljetnja sezona i Tekbol takmičenje na najatraktivnijim lokacijama širom Crne Gore.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније