Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В. [ Beta ]

27. 03. 2023. 11:48   >>  11:47

POVREDA RUKE

Markes propušta trku u Argentini

Španski motociklista, vozač Honde Mark Markes propustiće drugu trku u Moto GP šampionatu zbog povrede desne ruke, saopštio je danas njegov tim.

Markes se povrijedio juče na prvoj trci u šampionatu, trci za Veliku nagradu Portugala kada je udario u Migela Oliveiru.

Po povratku u Španiju, Markesu je dijagnostifikovan prelom metakarpalne kosti u desnoj ruci i odmah je podvrgnut operaciji. Operacija je, kako je saopštila Honda, prošla bez komplikacija.

Mark Markes i Honda su potom odlučili da osmostruki svjetski šampion propusti narednu trku u Argentini kako bi se "u potpunosti fokusirao na oporavak" i kako bi naredne trke dočekao "u najboljem mogućem stanju".

Trka za Veliku nagradu Argentine na programu je 2. aprila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније