Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ KSCG ]

10. 07. 2024. 17:12 >> 17:11
Čitaj mi:

SLIJEDI RAZIGRAVANJE OD 9. DO 16. MJESTA

Mlade košarkašice nemoćne protiv Francuske

Mlada ženska košarkaška reprezentacija poražena je od Francuske (81:46) u okviru osmine finala Evropskog prvenstva u Litvaniji. Na taj način izabranice Vladana Radovića u nastavku takmičenja igraće razigravanje od 9. do 16.mjesta.

Crna Gora je bila ravnopravna do poluvremena u meču sa selekcijom koja je dominantno osvojila prvo mjesto u grupi A, ali je u nastavku sve bilo u znaku Francuske, koja je opravdala ulogu favorita i izborila prolaz u četvrtfinale, dok našoj reprezentaciji slijedi borba za opstanak u elitnoj diviziji.

"Crvene“ u 16.minutu, nakon poena Jelene Bulajić, posljednji put imale prednost (29:28), da bi Francuska na poluvremenu vodila 40:31, a ukupnom serijom 18:5 u 25.minutu imala je vođstvo 46:33. Razlika je konstatno rasla, tako da je na kraju Francuska stigla i do ubjedljivog trijumfa.

Najefikasnija u našoj selekciji bila je Jelena Bulajić sa 22, uz 4 skoka, Jovana Savković postigla je 8, dok je Lana Vukčević pored 8 poena imala i 9 skokova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније