Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

14. 06. 2024. 12:33 >> 12:44

NA JOŠ TRI SEZONE

Majk Džejms produžio ugovor sa Monakom

Iako je imao ponude od nekoliko evropskih velikana, Majk Džejms je ostao vjeran Monaku.

Najbolji strijelac Evrolige svih vremena i MVP elitnog klupskog evropskog takmičenja za sezonu 2023/24 odlučio je da ostane u Kneževini još tri sezone.

Džejms je minule sezone u Evroligi imao prosjek od 17,9 poena, 4,1 skoka i 5,1 asistencija po meču , a Monako je zaustavljen u četvrtfinalu od Fenerbahčea.

Amerikanac je karijeru u Evropi počeo u Zagrebu, a potom je igrao za Hapoel Galil, Pafoni, Kolosos Rodos, Baskoniju, CSKA, Milano i Panatinaikos.

U NBA ligi je igrao za Finiks, Bruklin i Nju Orlenas.

Od 2021. godine član je Monaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније