Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

14. 05. 2024. 12:59 >> 13:20
Čitaj mi:

evoliga objavila

Majk Džejms MVP Evrolige , Obradović ostaje u Monaku

Košarkaš Monaka Majk Džejms proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) Evrolige ove sezone. Američki šuter je odigrao izvanrednu sezonu, predvodio je "kneževe" do trećeg mjesta u ligaškom dijelu Evrope ali nisu uspjeli da odu na fajn- for.

U 39 utakmica ove sezone Džejms samo u jednoj nije imao dvocifreni broj poena, a drugi je strijelac takmičenja uz prosjek od 17,9 poena po utakmici.

Imao je šut za tri poena 37,2 odsto, uz četiri skoka i sedam asistencija po utakmici i indeks od 19.4 poena, što je treći najveći indeks među igračima ove sezone, navodi se na sajtu takmičenja.

Džejms je ove sezone postao i najbolji strelac u istoriji Evrolige, što mu je pošlo za rukom u utakmici na domaćem terenu protiv Crvene zvezde.

On je tokom karijere u Evroligi igrao za Baskoniju, Panatinaikos, Milano i CSKA iz Moskve, pre nego što je prešao u Monako.

Srpski stručnjak Saša Obradović ostaće na klupi Monaka i nakon ove sezone.

Provlačila se priča da će Monako možda potražiti novog trenera nakon poraza od Fenerbahčea koji ih je koštao fajnal-fora, ali su u francuskom klubu pokazali zrelost i viziju, ali i to da bezrezervno vjeruju Saši Obradoviću.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније