Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

26. 03. 2024. 14:11 >> 14:18

NEVOLJE SELEKTORA ENGLESKE

Sautgejt bez 15 igrača za utakmicu sa Belgijom

Četiri dana nakon poraza od Brazila na "Vembliju" (1:0), Garetu Sautgejtu je očajnički potrebna pobjeda u hramu engleskog fudbala protiv Belgije.

Pitanje je, međutim, kako će Gordi Albion uspjeti da sruši "crvene đavole", jer selektor ne može da računa na čak 15 reprezentativaca.

"Nestvaran je broj koliko igrača je nedostupno. Nikada nisam doživio ovako nešto, ali to znači da će neki novi dobiti šansu", rekao je Sautgejt za "Skaj Sports".

Za večerašnji meč su otpali Hari Kejn, Kajl Voker, Sem Džonston i Hari Megvajer, koji su se vratili u klubove nakon utakmice sa Brazilom, dok je Bukajo Saka morao da napusti nacionalni tim i prije tog meča, jer se osjećao loše.

Prije nego što je objavio spisak, Sautgejt je zbog povreda morao da otpiše Nika Poupa, Kjerana Tripijea, Luka Šoa, Risa Džejmsa, Mark Guehija, Livaja Kolvila, Tarona Mingsa, Trenta Aleksander-Arnolda, Džeka Griliša i Kaluma Vilsona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније