Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

29. 08. 2024. 16:12 >> 16:12
Čitaj mi:

privremeni selektor pozvao četiri debitanta

Strijelac het-trika za Čelsi i igrač Lila koji je zabrinuo planetu na Karslijevom spisku

Odlaskom Gareta Sautgejta nakon drugog uzastopnog izgubljenog finala evropskih prvenstava, fudbalska reprezentacija Engleske je ušla u novi ciklus pomalo nepripremljena.

Govorilo se o mnogim stručnjacima, pominjao se čak i Jirgen Klop, ali je FA odabrao da Gordi Albion privremeno vodi Li Karsli.

Nekadašnji reprezentativac Irske, koji je vodio U20 i U21 selekciju Engleske, odredio je spisak igrača za utakmice sa njegovim bivšim nacionalnim timom i Finskom u Ligi nacija.

I napravio je dosta zanimljiv izbor, jer je pozvao četiri debitanta sa kojima je sarađivao u mlađim selekcijama - Morgana Gibs-Vajta iz Notingem foresta, Anhela Gomesa iz Lila, Tonija Livramenta iz Njukasla i Nonija Madeuekea iz Čelsija.

Madueke je prije nekoliko dana dao het-trik za svega 14 minuta u pobjedi na gostovanju Vulverhemptonu (6:2), dok je najzanimljivije ime na spisku Gomes.

Sin nekadašnjeg mladog fudbalera Portugala porijeklom iz Angole je rođen u Engleskoj, gdje je njegov otac tada igrao, a rastao je u Mančester Junajtedu.

U Lil je otišao prije četiri ljeta, a 17. avgusta je prošao kroz užasne trenutke na gostovanju Remsu, kada je nakon užasnog starta Amadua Konea pao na teren kao pokošen.

Nekoliko sati je cijela fudbalska javnost bila zabrinuta, ali se Gomes javio iz bolnice i poručio da je dobro.

Svega 12 dana nakon tog incidenta je dočekao poziv o kojem je maštao...

U tim se nakon propuštenog Eura vraća Džek Griliš, a golman Njukasla Nik Poup se vratio nakon povrede. Opet nema Markusa Rašforda, dok je otpao Ajvan Toni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније