Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Н.Р.

08. 03. 2023. 18:07   >>  18:31 3

ŽRIJEB ZA EP

Crna Gora sa Španijom, Grčkom i Letonijom

Ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore na Evropskom prvenstvu igraće u A grupi u Tel Avivu sa Španijom, Grčkom i Letonijom, odlučeno je danas žrijebom.

U B grupi igraće Belgija, Italija, Češka i Izrael, rivali u C grupi biće Njemačka, Velika Britanija, Slovenija i Francuska, dok su u D grupu svrstani Turska, Slovačka, Srbija i Mađarska.

Pobjednici grupa plasiraće se direktno u četvrtfinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane selekcije igrati za plasman među osam najboljih.

Reprezentacije iz naše grupe u eliminacionoj fazi igraće sa selekcijama iz grupe B.

Šampionat će biti odigran od 15. do 23. juna u Izraelu i Sloveniji.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније