Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

10. 02. 2023. 15:32   >>  15:26

NEMA OPUŠTANjA

Jovanović: Očekujem reakciju Igokee nakon niza poraza

Košarkaši Budućnosti sjutra dočekuju Igokeu u "Morači", u okviru 19. kola ABA lige. Trener "plavih" Vladimir Jovanović kazao je da će ekipa učiniti sve da se iskupi za ubjedljiv poraz i lošu igru u Parizu.

"Čeka nas jedan težak meč protiv ekipe koja nas je savladala u prvom dijelu šampionata. U ovom trenutku imaju negativan niz utakmica i sastav koji se dosta mijenjao u prethodnom periodu, bilo je dolazaka i odlazaka igrača i trenera, i od takvog tima mora da se očekuje reakcija. Mi ulazimo u utakmicu nakon meča u Parizu, jednog dana pripreme, dva sastanka i moramo da izađemo jako motivisani ako želimo da dođemo do pobjede protiv ekipe Igokee", istakao je Jovanović.

Edin Atić očekuje da Igokea reaguje nakon osam vezanih poraza u regionalnoj ligi.

"Ekipa Igokee se nalazi u lošoj seriji, imaju osam vezanih poraza i nakon promjene trenera sigurno da očekuju da naprave reakciju. Radi se o ekipi koja je mnogo bolja nego što to tabela pokazuje i posjeduju dosta iskusnih igrača. Igraće sigurno sa mnogo energije i želje. Na tu energiju moramo da odgovoramo na pravi način, da uhvatimo ritam i da dođemo do pobjede pred Kup Crne Gore i reprerezentativnu pauzu", kazao je Atić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније