Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ R.B. ]

13. 01. 2023. 09:25 >> 09:25

U ŽARU BORBE

Sukob na parketu, pa zagrljaj Dončića i Vestbruka

Košarkaši Luka Dončić i Rasel Vestbruk, tokom prvog produžetka sinoćnje utakmice Dalasa i Los Anđeles Lejkersa, ušli su u manji sukob nakon jednog duela na terenu, no sve je brzo riješeno i nesporazum je okončan.

Tokom rezultata 103:103 u prvom produžetku, Dončić je uzeo loptu i krenuo u kontranapad, Vestbruk mu se postavio, i odgurnuo ga ramenom, nakon čega je Slovenac odletio nekoliko metara.

Dončić, vidno iznerviran, krenuo je prema Vestbruku... Srećom, igrači su bili između njih i odmah su ih zaustavili, a nakon 20-ak sekundi, problem je riješen i "palo" je pomirenje.

Nakon toga, Dalas je zaigrao znatno bolje i na kraju je došao do pobjede protiv Lejkersa, a dva košarkaša su se i nakon utakmice još jednom pozdravili i s osmijehom riješili manji problem koji je nastao na terenu.

Dončić je u ovom meču postigao 35 poena uz 14 skokova i 13 asistencija, ostvarivši novi tripl-dabl učinak, dok je Vestbruk ubacio 28 poena uz sedam skokova i pet asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније